Chez Vous Catering

Steenovenhoeve in Tielt

Voor een knaller van een feest heten wij U van harte welkom in de Steenovenhoeve. Deze adembenemende, karaktervolle hoeve met rijke geschiedenis (daterend uit de 19e eeuw) werd in 2015 volledig gerestaureerd met aandacht voor de authenticiteit van het gebouw.

De Steenovenhoeve ontleent zijn naam aan de kleiwinning die er indertijd op de omliggende weides gebeurde. De feestzaal beschikt over verschillende ruimtes. U kan bij ons terecht tot maximum 200 personen (zittend). Wij hebben een prachtige hoeve met een unieke, landelijke ligging te Schuiferskapelle alsook het zongerichte terras en de grote private parking zijn een troef. Els gaat graag samen met U op zoek naar de meest geschikte formule voor uw receptie, trouwfeest, …

ONGELOOFLIJK ETEN

Onze cateringcreaties zijn een diepe vorm van liefde die we graag delen met mensen. Of het nu gaat om een ​​hapje of een extravagant buffet, je zult de passie proeven in elke hap.

GEÏNSPIREERDE PRESENTATIE

De meest memorabele culinaire ervaringen zijn diegene die inspireren. We zullen met u samenwerken om op maat gemaakte creaties en boeiende presentaties te creëren.

 

EEN UNIEKE ERVARING

Breng de pret maar op gang! Wij zijn er helemaal voor om te ontdekken wat jou vreugde brengt en het om te zetten in een buitengewone aangelegenheid die iedereen zich nog jaren zal herinneren.

bekijk andere locaties

beschikbaarheden

Contacteer ons voor de beschikbaarheid van deze locatie te kennen.