Chez Vous Catering

Nieuwgoed in Zwijnaarde

Nieuwgoed is een multifunctioneel en duurzaam seminarie- en vergadercentrum. U kan in het Domein Nieuwgoed terecht voor de organisatie van diverse bedrijfsactiviteiten zoals bijvoorbeeld een vergadering, seminarie, produktvoorstelling, meeting, workshop, roadshow, teambuilding, opleiding, incentive, bedrijfsreceptie, personeelsbijeenkomst en soortgelijke.Nieuwgoed bezit een gezellig, authentiek karakter, beschikt over een ruime gratis parking en is omringd door een rustgevend groen en stimulerend kader met bosje van 1,5 ha. Een prachtige 19de eeuws koetshuis met schuur werd gerenoveerd tot een unieke vergaderlokatie met heel veel sfeer voor uw evenement.

ONGELOOFLIJK ETEN

Onze cateringcreaties zijn een diepe vorm van liefde die we graag delen met mensen. Of het nu gaat om een ​​hapje of een extravagant buffet, je zult de passie proeven in elke hap.

GEÏNSPIREERDE PRESENTATIE

De meest memorabele culinaire ervaringen zijn diegene die inspireren. We zullen met u samenwerken om op maat gemaakte creaties en boeiende presentaties te creëren.

 

EEN UNIEKE ERVARING

Breng de pret maar op gang! Wij zijn er helemaal voor om te ontdekken wat jou vreugde brengt en het om te zetten in een buitengewone aangelegenheid die iedereen zich nog jaren zal herinneren.

bekijk andere locaties

beschikbaarheden

Contacteer ons voor de beschikbaarheid van deze locatie te kennen.