Chez Vous Catering

Meiseniersschuur in Lennik

De Meiseniersschuur en zijn omliggende vijverpark van 6 hectare bevindt zich in Lennik vlakbij het Kasteel van Gaasbeek.

De oase van rust die deze historische site uitstraalt, staat in schril contrast met de nabijgelegen hoofdstad. Hoewel deze plek eenvoudig en vlot bereikbaar is vanop de Brusselse ring of vanaf de E40 of de E19.

Voor tuin- of trouwfeesten, bedrijfsfeesten of teambuildings is dit de ideale locatie. Zeker als je op zoek bent naar het authentieke Pajottenland. Het lijkt wel of Pieter Bruegel hier elk moment kan binnenstappen…

ONGELOOFLIJK ETEN

Onze cateringcreaties zijn een diepe vorm van liefde die we graag delen met mensen. Of het nu gaat om een ​​hapje of een extravagant buffet, je zult de passie proeven in elke hap.

GEÏNSPIREERDE PRESENTATIE

De meest memorabele culinaire ervaringen zijn diegene die inspireren. We zullen met u samenwerken om op maat gemaakte creaties en boeiende presentaties te creëren.

 

EEN UNIEKE ERVARING

Breng de pret maar op gang! Wij zijn er helemaal voor om te ontdekken wat jou vreugde brengt en het om te zetten in een buitengewone aangelegenheid die iedereen zich nog jaren zal herinneren.

bekijk andere locaties

beschikbaarheden

Contacteer ons voor de beschikbaarheid van deze locatie te kennen.