Chez Vous Catering

Cocteau in gent

Feestzaal Cocteau biedt u een unieke locatie in het hart van Gent voor het organiseren van al uw feestjes, recepties, trouwfeesten, gala-bals en zoveel meer… (5 minuten wandelafstand van zowel de vrijdagsmarkt, het stadhuis en het st. Baafsplein). Bereikbaar met de wagen, openbaar vervoer of meer met je huwelijksbootje aan via De Reep.

Door onze unieke infrastructuur (u kan beschikken over 2 niveaus) kunnen zowel kleine feestjes (70-100 genodigden) als grote feesten (tot 350 genodigden) uitdraaien tot een evenement van jewelste voor zowel u als iedereen die erbij is… U kan eveneens beschikken over een ruime binnenkoer voor al uw recepties.

ONGELOOFLIJK ETEN

Onze cateringcreaties zijn een diepe vorm van liefde die we graag delen met mensen. Of het nu gaat om een ​​hapje of een extravagant buffet, je zult de passie proeven in elke hap.

GEÏNSPIREERDE PRESENTATIE

De meest memorabele culinaire ervaringen zijn diegene die inspireren. We zullen met u samenwerken om op maat gemaakte creaties en boeiende presentaties te creëren.

 

EEN UNIEKE ERVARING

Breng de pret maar op gang! Wij zijn er helemaal voor om te ontdekken wat jou vreugde brengt en het om te zetten in een buitengewone aangelegenheid die iedereen zich nog jaren zal herinneren.

bekijk andere locaties

beschikbaarheden

Contacteer ons voor de beschikbaarheid van deze locatie te kennen.