Warme voorgerechten

Oops...
Slider with alias small not found.
Warme voorgerechten met vis 
Zeebaarsfilet - risotto - groene asperges
€ 14.90
Gebakken Sint-jacobsvruchten met een zachte crème van pastinaak, truffel en basilicum mousseline€ 14.90
Kabeljauwfilet - beurre blanc - gebrande prei - tomaat
€ 14.90
Open ravioli - kreeft - kervel
€ 25.50
Grietfilet - butternut - edamame - beurre blanc met fijne kruiden
€ 18.50
Sint-jacobsvruchten - tuinbonen - saus op basis va limoen - kafir
€ 14.90
Asperges op z'n Vlaams (seizoen)
€ 18.50
Kort gegaarde kingkrab - kruidenboter
€ 20.50
Halve kreeft à la nage
€ 25.50
Pladijsfilet - salsa verde - beurre blanc
€ 14.90
Goudbrasem - kappers - geklaarde boter - zeekraal
€ 15.90
Langoustine - geroosterde paprika - couscous
€ 19.80
Kabeljauwfilet - smeus van tomaat en garnaal - witte wijnsaus
€ 15.90
Grietfilet - kreeftensaus - groene asperges
€ 20.50
Op vel gebakken zalm met tarwe, beukenzwam en basilicum
€ 14.90
Kabeljauw met erwt, romanesco en bloemkool
€ 15.90
Kreeft karigosse en fregola
€ 22.50
Gesttomde zalm - witloof - radijs
€ 13.50
King krab met linguine en look
€ 25.50
Fregola di Sarda – courgette – raspadura kaas – tomaatvariëteiten
€ 13.00
Tarbotfilet - julienne groenten - sausje met groene kruiden en Noilly Prat
€ 20.50
Gamba met lotuswortel, kroepoek - mi-hoen
€ 15.90
Kalfszwezerik met truffeljus en sijbonen
€ 20.50
Kwartel met structuren van aardpeer
€ 17.50
Gebakken ganzenlever met appel en sinaas
€ 22.50
Gelakt buikspek - noot - crème van bloemkool - cevenneui
€ 13.00
Polderaardappel - zure room - Belgische Kaviaar
€ 27.00
Artisanale garnaalkroketten met z'n garnituur
€ 16.80
Portobello met ricotta en ratatouille
€ 13.00
Toast champignon - knolselder - Deense Blauwe
€ 14.00
Warme quornsalade met chioggia biet en groene asperge
€ 14.00
Risotto met bospaddenstoelen
€ 22.50
Bulgur met wortel en tomaat
€ 14.90
Quinoa - bieslook - komkommer - groene appel - tomaat
€ 13.00
Artisanale kaaskroketten met z'n garnituur
€ 13.00