Zeebaarsfilet - risotto - groene asperges
| € 14.90 |
Gebakken Sint-jacobsvruchten met een zachte crème van pastinaak, truffel en basilicum mousseline | € 14.90 |
Kabeljauwfilet - beurre blanc - gebrande prei - tomaat
| € 14.90 |
Open ravioli - kreeft - kervel
| € 25.50 |
Grietfilet - butternut - edamame - beurre blanc met fijne kruiden
| € 18.50 |
Sint-jacobsvruchten - tuinbonen - saus op basis va limoen - kafir
| € 14.90 |
Asperges op z'n Vlaams (seizoen)
| € 18.50 |
Kort gegaarde kingkrab - kruidenboter
| € 20.50 |
Halve kreeft à la nage
| € 25.50 |
Pladijsfilet - salsa verde - beurre blanc
| € 14.90 |
Goudbrasem - kappers - geklaarde boter - zeekraal
| € 15.90 |
Langoustine - geroosterde paprika - couscous
| € 19.80 |
Kabeljauwfilet - smeus van tomaat en garnaal - witte wijnsaus
| € 15.90 |
Grietfilet - kreeftensaus - groene asperges
| € 20.50 |
Op vel gebakken zalm met tarwe, beukenzwam en basilicum
| € 14.90 |
Kabeljauw met erwt, romanesco en bloemkool
| € 15.90 |
Kreeft karigosse en fregola
| € 22.50 |
Gesttomde zalm - witloof - radijs
| € 13.50 |
King krab met linguine en look
| € 25.50 |
Fregola di Sarda – courgette – raspadura kaas – tomaatvariëteiten
| € 13.00 |
Tarbotfilet - julienne groenten - sausje met groene kruiden en Noilly Prat
| € 20.50 |
Gamba met lotuswortel, kroepoek - mi-hoen
| € 15.90 |
Kalfszwezerik met truffeljus en sijbonen
| € 20.50 |
Kwartel met structuren van aardpeer
| € 17.50 |
Gebakken ganzenlever met appel en sinaas
| € 22.50 |
Gelakt buikspek - noot - crème van bloemkool - cevenneui
| € 13.00 |
Polderaardappel - zure room - Belgische Kaviaar
| € 27.00 |
Artisanale garnaalkroketten met z'n garnituur
| € 16.80 |
Portobello met ricotta en ratatouille
| € 13.00 |
Toast champignon - knolselder - Deense Blauwe
| € 14.00 |
Warme quornsalade met chioggia biet en groene asperge
| € 14.00 |
Risotto met bospaddenstoelen
| € 22.50 |
Bulgur met wortel en tomaat
| € 14.90 |
Quinoa - bieslook - komkommer - groene appel - tomaat
| € 13.00 |
Artisanale kaaskroketten met z'n garnituur
| € 13.00 |