Klassiek koud en warm buffet aan 35,50 euro/persoon vanaf 10 personen

  • Mini gepelde tomaat gevuld met tonijn
  • Eitje gevuld met mousse van krab
  • Gerookte zalm met z’n garnituur
  • Terrine van paling
  • Aangepaste groenten
  • 3 koude sausjes
  • Brood en boter
  • Varkenshaasje met Parijse champignons en room
  • Zeebaarsfilet met jonge spinazie en witte wijn saus
  • Bijpassende seizoensgroenten
  • Bijpassende aardappelgerechten

Royaal koud en warm buffet aan 42,50 euro/persoon vanaf 10 personen

  • Mini gepelde tomaat gevuld met garnalen
  • Eitje gevuld met mousse van krab
  • Gerookte zalm met z’n garnituur
  • Gepocheerde zalm met zachte dressing
  • Terrine van paling
  • Aangepaste koude groenten
  • 3 koude sausjes
  • Brood en boter
  • Varkenswangetjes met Augustijn
  • Kalfsmedaillon met mozzarella, spitskool en sausje met salie
  • Victoriabaarsfilet met jonge spinazie en witte wijn saus
  • Bijpassende seizoensgroenten
  • Bijpassende aardappelgerechten