Klassiek koud buffet aan 18,50 euro/persoon

  • Mini gepelde tomaat gevuld met tonijn
  • Eitje gevuld met mousse van krab
  • Gerookte zalm met z’n garnituur
  • Gerookte forel met Granny Smith appeltjes
  • Gekookte beenham met asperges
  • Polderham met cavaillon
  • Kippenfilet met druiven
  • Pikante Toscaanse salami, sappige kippenfilet met druiven
  • Assortiment van koude groentjes
  • Aardappelsalade of pastasalade
  • 3 sausjes
  • Brood en boter

Royaal koud buffet aan 25,00 euro/persoon

  •  Mini gepelde tomaat gevuld met tonijn
  • Eitje gevuld met mousse van krab
  • Gerookte zalm met z’n garnituur
  • Gepocheerde zalm met zachte dressing
  • Gerookte forel met appeltjes
  • Terrine van paling
  • Gekookte beenham met asperges
  • Polderham met cavaillon
  • Gerookte kippenfilet met druiven
  • Toscaanse pochetta
  • Assortiment koude groenten
  • Aardappelsalade of pastasalade
  • 3 koude sausjes
  • Brood en boter

Luxe koud visbuffet aan 35,00 euro/persoon

  •  Mini gepelde tomaat gevuld met grijze garnalen
  • Gerookte zalm met z’n garnituur
  • Gerookte forel met Granny Smith appeltjes
  • Gepocheerde zalm met zachte dressing
  • Carpaccio van tonijn en Oosterse vinaigrette
  • Tijgergamba’s à la plancha
  • Terrine van paling
  • Gerookte heilbot met z’n garnituur
  • Opgevuld eitje met mousse van krab
  • Oester of maatje (afhankelijk van het seizoen)
  • 1/2 kreeft “Belle Vue” + 7,5 euro sup/pp.
  • Assortiment van koude groentjes
  • Aardappelsalade
  • Pastasalade
  • Taboulé met zuiderse groenten, rozijnen en olijven
  • 3 koude sausjes
  • Brood en boter