Koude voorgerechten met vis
Sushi van verse tonijn met citroen rijst, sojamarinade, wakame, zeewier, avocado en gemarineerde gember
Ijskoude coulis van doperwten met radijschips en ingelegde makreel
Praline van gerookte zalm met grijze garnalen, pink lady appel, groene kruiden en framboosdressing
Huisgemarineerde zalm met gemarineerde komkommer, quinoa en lavendelmayonaise
Carpaccio van sint-jacobsvrucht met bavarois van komkommer, citrusdressing en gemarineerde gember
Pana Cotta van bloemkool met grijze garnalen en crème van pomodoro tomaat
Tartaar van tonijn met kruidensalade, curcuma en rode biet dressing
Cannelloni van gerookte zalm met wasabi crème chips van granny smith appel en jonge veldsla
Terrine van zeevruchten met mierikswortelsaus en toast
1/2 Kreeft "belle Vue"
Koude voorgerechten met vlees
Macaron van ganzenlever, vijgenconfituur, ruccolasla, walnoot en truffelolie
Rundscarpaccio met parmezaan, olijven, champignons en pesto
Vitello tonato
Ganzenlever met brioche en ajuinconfituur