Hoofdgerechten met vis
Staartvis met trostomaat, prei, zachte puree en groene pepersaus
Zeebaars met smeus van garnaal en tomaat en een bieslooksausje
Gegrilde tonijn met gestoofd witloof en choronsaus
Zalm met oregano, tijm, look, basilicum en tuinbonen
Spies van tongrolletjes met zuiderse ratatouille en couscous
Tongrolletjes op Oostendse wijze met aardappelpuree
Kabeljauwhaas met kruidenkorst, pommes duchesse, seizoensgroenten en witte wijnsaus
Risotto van boschampignons, rode poon en een rode pesto saus
Medaillon van zalm en Groenlandse heilbot, mosseltjes en reductie van sjalot
Hoofdgerechten met vlees
Op z'n vel gebakken eendenborst met butternut crème, mini groentjes en sinaassaus
Lamsfilet met spinazie, look, trostomaat, aardappelpuree met walnoot en spek
Kalfstournedos met notenkorst, seizoensgroenten, kalfsjus met citroentijm
Vol-au-vent van Mechelse koekoek met morilles en kervel
Filet van Bresse kip met foie en champignons, artisjok, tuinbonen en sherrysaus
Fazant "à la Brabançonne"
Brasvarken met mosterdsaus, romanesco en aardappelkroketten
Parelhoenfilet met jagerssaus, boontjes met spek, wortel en "Dauphine" aardappelen
Patrijs in druivenblad met kleine raapjes en een smeuïge mousse van nieuwe aardappelen en hazelnoot jus met dooierzwam
Wilde eend met boschampignons en cannelloni van savooi, rode biet, butternut crème en jus natuur
Ballontine van kalkoen met ganzenlever, pistachenoot, roomdragonsaus, verfijnd met brunoise van tomaat, aardappelkroketten
Kalfsfilet pure, jus dragon natuur, kasteelaardappelen en seizoensgroenten
Lamskroontje met groentencaroussel, pomme dauphine en een tijmsausje
Gebakken kalfszwezerikken met demi-glace saus, champignonmix en gebakken grenailles