Hoofdgerechten met vlees | |
---|---|
Varkensvlees | |
Gegrilde varkenshaas - asperge - miso - paddenstoel groene pepersaus | € 18.50 |
Iberico "Secreto" filet - seizoengroenten - saus op basis van dragon | € 19.90 |
Varkenshaasje - zoete aardappel - tuingroenten - portosaus | € 17.00 |
Varkenswang - Pink lady - spitskool - wortel - jus met Liefmans | € 17.50 |
Iberico bellotta - gegrilde asperge - ratte du touquet | 22.50 |
Kalfsvlees | |
Kalfssteak - graanmosterd - bloemkool - jonge wortel | € 17.00 |
Kalfsmedaillon - paksoi - piuntpaprika - ras el hanout | € 18.50 |
Kalfsfroon - kruidenkorst - walnoten - tuingroenten - beurre blanc groene kruiden | € 21.50 |
Kalfs rib-eye - groentenkrans - béarnaisesaus | € 19.90 |
Kalfshaas-zalf butternut-seizoensgroenten- saus met champignons en tijm | € 24.50 |
Kalfszwezerik - pesto courgette - schuim van mosterd | € 25.00 |
Rundsvlees "Belgisch wit blauw" | |
Filet pur - groentenkrans - 3 sausjes op tafel | € 24.50 |
Entrecôte - gepofte aardappel - zure room - bieslook - rucolasalade | € 21.50 |
Tournedos "Rossini"-champignons-truffeljus- | € 29.90 |
Stoverij van runds op Gentse wijze-appelmoes- verse frietjes | € 15.90 |
Gerijpt rundsvlees "Txogitxu rund" | |
Filet pur - groentenkrans - 3 sausjes op tafel | € 26.50 |
Entrecôte - gepofte aardappel - zure room - bieslook - rucolasalade | € 23.50 |
Ribstuk met been - pastinaak - rode ui - wortel - demi glace | € 21.50 |
Divers rundsvlees | |
Picahna - gegratineerde sucrine - tomaat - crème van wortel - bordelaisesaus | € 19.90 |
Rundsburger - bagnat - frisse sla - rode ui - cheddar | € 18.50 |
Lamsvlees | |
Lamsfilet-creme van doperwt-courgette-groene asperge-rozemarijn jus | € 27.50 |
Lamskroon - groene kruiden - risotto - boschampignons | € 27.00 |
Lamsschouder - knolgroenten - bruine jus met tuinkruiden | € 19.90 |