Praktische afspraken traiteur/afhaal

  1. Bestellingen dienen ten laatste 24 uren op voorhand te gebeuren
  2. Aantallen dienen 24 uren op voorhand doorgegeven te worden
  3. Voor het huren van materialen moeten wij 1 week vooraf de juiste aantallen doorgeven
  4. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar rekenen wij steeds de prijs – 50% (behalve voor specifieke kinderformules)

 

Praktische afspraken catering

  1. Het is heel belangrijk om uw data zo snel mogelijk vast te leggen
  2. Aantal genodigden dienen ca 1 week op voorhand doorgegeven te worden
  3. Kleine aanpassingen kunnen tot 48 uren voor aanvang
  4. Voor het huren van materialen moeten wij 1 week vooraf de juiste aantallen doorgeven
  5. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar rekenen wij steeds de prijs – 50% (behalve voor specifieke kinderformules)

Betalingsvoorwaarden

  • Voor bestellingen met bediening
    • 1° voorschot van 10% van het geschatte factuurbedrag te betalen 8 dagen na het vastleggen van uw datum
    • 2° voorschot van 40% van het geschatte factuurbedrag te betalen 8 dagen voor het event
    • Saldo binnen de week na het event
  • Voor bestellingen die afgehaald worden
    • Voorschot van 25% van het geschatte factuurbedrag bij bestelling
    • Saldo bij levering of afhaling

Transportkosten

  • Leveringen en huurmaterialen
    • Voor het leveren van huurmaterialen zal er steeds een transportkost aangerekend worden van 0,40 euro/km
    • Voor bestellingen die enkel geleverd dienen te worden zal er een transportkost aangerekend worden van 0,40 euro/km
  • Bestellingen met bediening
    • Voor alle opdrachten met bediening binnen de 5 km worden er geen transportkosten aangerekend (met uitzondering van het huurmateriaal geleverd door de verhuurbedrijven)
    • Voor alle opdrachten boven de 5 km zal vanaf de 6 de km een transportkost aangerekend worden van 0,40 euro/km
    • Indien we op een latere tijdstip achtergelaten materiaal moeten ophalen zal hiervoor steeds een transportkost aangerekend worden